Contest Submission

#Kiss by Kiss

Total Votes: 203

Type of Work: Architectural installation

#Kiss by Kiss
Our first kiss is often a special experience. Whether we plan it out or it happens spontaneously it is a once in a lifetime experience that we often remember forever. Our “Kiss by Kiss” pavilion provides the perfect environment to renew your kissing experience, to have your first kiss or to go with your friends and perhaps show your affection by giving them a peck on the cheek. Whatever you decide to do, make it memorable. Take a picture, post it on your Instagram or save it to your phone. Keep these precious memories!

The pavilion is designed to give a romantic atmosphere through its pink coloured vinyl cover that provides a intimate space sequence. On the vinyl is printed the phrase “Kiss me” in the many languages of the world. As you pass through, you encounter a series of neon signs that help you prepare for your final destination. First, smile! What is better to start you off on your journey then a smile! Then, hold your companion’s hand, physical contact is key! Look each other in the eyes, make sure to give the other person a compliment and then, the big moment: The Kiss! At this final station you will find our Wheel of Fortune. If you decide to use it, it will give a suggestion where to kiss your partner: nose, cheek, on the mouth or some of our other suggestions, otherwise just go for it!

Each station provides a spot to take a picture and make a memory. If you choose to share, we have provided some fun hashtags to help you.

The installation consists of a light weight steel structure formed into a tunnel by a pink vinyl fabric sheet. This provides great cover during rainy days as well as a more private setting for your experience. The flooring is made of a grey wooden decking that provides a firm stable surface as you pass through the structure. The neon post signs along your way are typical LED lights powered by small solar panel units that are a great source of renewable energy. This allows for lights that do not need to be powered through the grid as there is no electrical supply to the site.

We hope you like our project and we look forward to seeing you at the Kiss by Kiss Pavilion in Differdange!

Estimated time: 1-2 weeks built; permanent installation
Estimated cost: €10.000-15.000

No post found!

Share this Page

4 Responses

  1. Excellent project, it’s really high quality deliverable.
    I hope it will be chosen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Contest Briefing
Remeber beeing a teenager, too young for the Clubs and too old for the playgrounds? What did we do? We hang around in the evening with our friends. We went to places where adults would not pass by frequently but also not too far away from home. Tillebierg is one of those places where the adolescents meet for a forbidden cigarette, for a chat with like-minded and maybe a shy first kiss. A place on the periphery of Differdange and on the edge of the forest overlooking the town, located at a popular Sunday afternoon dog walking path. The spot...
Related Space

Espace Tillebierg

Guy